Smått och gott från Eleven.

Ni som läser min blogg vet att eleven är en av mina favorit webshoppar.
Snabb leverans, bra kundservice och stort utbud!
Min calma mask från Mario Badescu är snart slut, så jag var tvungen att klicka hem en nu när det är 15 % rabatt på just det märket. Som vanligt trillade det ner lite annat i shopping-korgen också.




Kommentarer
Postat av: Åsa med Goliat...

Hejsan vännen. Var ett tag sen. Försökte maila ang en bra shoppingsite, om du visste om den var bra, dock inget svar så jag tänkte att jag skulle testa här med att ge ett litet tips! För dan är riktigt bra! Tog fem dagar att få hem mitt och frakten är direkt dyr. Tror jag betalade 60:- för allt mitt.

Siten är reggad i UK och länken dit är: http://www.lookfantastic.com/



Riktigt riktigt bra priser på en hel del produkter tyckte jag. Har mest kollat hårvårdsart. då jag använder RedKen All Soft series. Det var drygt halva priset på vad de kostar i Sverige och på svenska webshops. De har även massor med andra produkter, smink, hårvård, parfym, hudvård/ansiktsvård etc. (Stora kända märken men till 1/2 priset av det kostar i Sverige!



Skulle jag köpt mina redkenprodukter hos frissan skull de kostat över 600. Nu gav jag 310:- för Schampo, Balsam + plus att de ofta har fina erbjudande om en gratis vara som medföljer utan extra kostnad även fraktkostnaden för extravaran bjuder de på! I detta fallet en grym necessär och makeupborstan från RedKen! Ville bara tipsa dig om siten! Enkla att och göra med också.



Hoppas du också gillar den..! För jag är helsåld!

2009-01-27 @ 04:31:03
URL: http://www.britishsteelheavencanwait.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0