Godmorgon.

Lite vilseledande rubrik då det låter som jag precis vaknat, då faktum är att jag varit vaken sen halv sju. Har försökt att sova, men icke! Min kropp är trött på att vila och vill aktivera sig, något som den igentligen inte orkar, i allafall inte i en stor mån. Ett varv i parken med Lennox är lagom, sen kommer kallsvettningarna...fyfan.
Är så trött på att vara sjuk, vill vara på praktiken, gå långa promenader och träna! Men jag får helt enkelt finna mig i att jag måste ta det lugnt, hur tråkigt det än må vara. Av någon underlig anledning blir jag alltid så sugen på att städa när jag är sjuk. Antagligen för jag tror att jag kommer må bättre om det är rent och fint runt omkring mig. Nej, nu svammlar jag bara en massa, dags att klä på sig och gå ut med Lennox!
Återkommer senare med lite beauty-inlägg.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Är du duktig på blogg-design?? Kika in på min blogg då! Om du kan tänka dig att hjälpa mig få en ny och fräsch så får du en länkning på min blogg i varje inlägg i en veckas tid.



Eftersom jag har några hundra st läsare per dag + att jag uppdaterar ca 5 gånger dag så ger det dig otrolig reklam för din egen URL!



Ha det fint, kram!:)

2010-02-13 @ 00:51:47
URL: http://matildasimonette.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad fin blogg ! <3

2010-02-13 @ 19:30:56
URL: http://missminis.blogg.se/
Postat av: rosakaffekopp

Men det är praktiskt att bli sugen på att städa när man är sjuk - då har man ju ändå tid liksom. kanske inte ork idrekt men ändå

2010-02-14 @ 15:10:54
URL: http://rosakaffekopp.webblogg.se/
Postat av: Nate

Sjukt intressant blogg du har!

2010-02-14 @ 18:33:36
URL: http://justanotherlesbian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0