Påväg hem till mig från Satine

I fredags kväll, eller natt var det kanske, kikade jag in hos Satine och kunde inte låta bli att klicka hem lite godbitar.
På rean dessutom, ibland har man tur minsann och billigt blev det också minsann.
Har inte hört talas om Dermelect innan men det lät verkligen intressant. Ansiktskrämen innehåller Azulene som även finns i Mario Badescus Azulene Calming mask. Som är den enda ansiktsmask som funkar på min känsliga hy och verkligen lugnar den. Gjorde lite efter forskningar på google och det verkar mycket lovade, men det återstår och se.
Väntar verkligen med spänning på att få testa dessa produkter.

 

1. Dermelect Rapid Repair Facial Moisturizer  289kr nu 79kr
Intensivt berikat med de naturliga komponenterna kamomill och Azulene, ingredienser kända för sina lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper. Rapid repair ger optimal återfuktning till torr och känslig hy. Produkten dämpar ojämnheter, gör huden mjuk och ger ett friskt utseende.
Rapid Repair bekämpar negativa faktoror som dagligen påfrestar huden såsom avgaser och solexponering. Ger ingen oljig eller fet hinna och passar därmed utmärkt under makeup.

 2. Dermelect Cellular redefining face serum  419kr nu 99kr 
Minimerar fina linjer och ger en klarare och fräschare hy. Med hjälp av avancerade fuktbindande egenskaper arbetar serumet aktivt på torra områden och bygger upp optimal fuktighet i hyn. Innehåller antioxidanter som skyddar huden och stimulerar cellfönyelse samt bygger upp en skyddande barriär. Grönt te och vallört hjälper till att förbättra elasticitet och fasthet. Används dagligen.

3. TINte Cosmetics Golden Lava 189kr nu 49kr

Denna skugga har en rik och intensiv färg. Gyllene stänk och rökig svart skimmer kommer att förvandla din look till chic för en helkväll ute!


                                                                                                                                             Text och bilder är från satine


Kommentarer
Postat av: Johanna

hej hur är de med dig

2008-08-31 @ 14:53:06
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack gumman =))

2008-08-31 @ 15:48:30
URL: http://candis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Wow vad kool Lennox e!



Har förstått att du e en ordentlig djurvän. Vore kul om du vill vara medlem i www.mypetbook.se där alla sveriges djur och djurälskare hänger.



Vore kul att höra vad du tycker!



Mvh,



Carl

2008-08-31 @ 18:51:28
URL: http://www.mypetbook.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0