Recension: Dove visiblecare renewing cream body wash


För en tid sedan fick jag en inbjudan av Buzzador att buzza Doves nya dusch creme, Dove visiblecare renewing cream body wash. Beautygeek som jag är var jag snabb att tacka ja och några veckor senare anlände ett trevligt paket i min brevlåda. För er som inte vet vad Buzzador är för något, så är det ett företag som använder sig av konsumenter för att marknadsföra produkter. Som buzzador får man testa olika produkter och sedan dela med sig av prover till vänner och bekanta. Man är som ett språkrör för produkten ifråga. Är ni sugna på att bli en Buzzador? Klicka HÄR.

Vad är det då som skiljer visiblecare renewing cream body wash från andra duschcremer? Den innehåller nämligen en unik formula, Nutrium moisture, med hudidentiska återfuktande ämnen. Som i sin tur ska förbättre hudens tillstånd på sikt. Enligt Dove ska huden bli mjukare och jämnare på bara 7 dagar. Efter 3 veckors daglig användning har huden blivit synbart vackare.

Vad tycker då jag?
Konsistensen är väldigt tjock och krämig, påminner nästan lite om bodybutter. För att få upp ett rikligt lödder måste jag tillsätta en heldel vatten. Doften är väldigt neutral och intetsägande, ingen doftsensation precis. Föredrar produkter med mer doft, som lättar upp sinnet och inger en lyxig känsla. Detta uppnår inte visiblecare renewing utan det känns mer platt och tråkigt. Gillar inte heller den tvåliga känslan jag fick på huden efter duschen, ni vet den där glatta och nästan sträva känslan.  Trots detta så märkte jag att min hud faktiskt kändes mjukare efter regelbunden användning och det är ett plus. Ett väldigt stort minus är förpackningen, jag upplevde att det var väldigt svårt att få ut någon duschcreme desto mindre det blev i förpackningen. Antar att detta beror på den tjocka och krämiga konsistensen.

Betyg:
För mig var detta ingen wow-produkt och jag kommer inte att köpa en flaska, även om min hud faktiskt blev mjukare. Kräver mer av en produkt och vill känna en njutning när jag använder den. Förpackningen drar ner betyget betydligt, vill inte bli irriterad när jag står i duschen för att jag inte får ut nån duschcreme.


Sparlåga

Det går inte så bra för mig att hålla igång med bloggandet. Kommer än engång försöka ruska liv i bloggen, med ambitionen att åtminstånde skriva ett inlägg per dag.

Har hänt mycket sen sist, arbetsträningen går kanon och jag har gått upp till 3 timmar om dagen. Dessutom så håller vi på att renovera här hemma. Så det har varit fullt upp dagarna i enda, men det är skönt.

Nu ska jag skriva en recension om Dove VisibleCare, som jag fått chansen att testa från Buzzador. Så kika gärna in om en stund igen!
RSS 2.0