Egomoment


Marsvin och hus.

Är så trött att ögonlocken knappt orkar hålla sig uppe. Kroppen har inte vant sig kring dom nya rutinerna i och med praktiken, sen har bihåleinflammationen satt sina spår. Men det är bara att bita ihop och köra på, sista dagen imorrn sen är det helg!

Måste säga att jag trivs mycket bra på praktiken och dom två timmarna jag är där bara svischar förbi. Har kommit fram till att jag vill ha ett marsvin. Gosade med några idag och en av dom fann en plats i mitt hjärta. Jisses så söt den var, jag fick nästan ont i magen. Fast vi har ingen plats för en stor bur här hemma, det får vi ta när vi har hus. Påtal om det, älsklingen och jag har börjat kolla på hus, Vi har dessutom hittat ett vi gillar och på onsdag ska vi till banken och snacka med dom, *håll tummarna*.


Bilden kommer från Hund och Katt proffsen. Där jag även har min praktik!


Tisdag och praktik

Har precis lagt en naturlig make och passar på att slänga in ett snabbt inlägg innan det är dags för promenad med Lennox. Klockan elva ska jag befinna mig på praktiken, härligt! Ska blir oerhört skönt att komma tillbaka, blev jue trots allt bara en dag förra veckan. Nu hoppas jag att sjukdomarna håller sig borta så jag slipper vara hemma igen. Nej, dags att byta om så jag hinner ut med Lennox.Concealer, mineral foundation, rouge, ifyllda ögonbryn och lite vit kajal på vattenlinjen. Fräscht och lätt. Perfekt make när jag ska till praktiken, då dusch av hundar och katter förekommer.


Min första hårförlängning!

För 2 veckor sen satte jag i min alla första hårförlängning. Trots mycket pillande så var det mycket lättare än jag trodde det skulle vara. Dock så var det en liten färgskillnad mellan löshåret och lilsis riktiga hår, vilket nu är fixat. Resultatet blev bra och både jag lilsis blev nöjda!

 


Beauty needs.

Hur kommer det sig att alla bas skönhetsprodukter ska ta slut på samma gång? Samma visa varje gång och kostsamt blir det också. Inte så mycket att göra än betala och se glad ut, som tur är har jag lite rabatter och presentkort att nyttja! Alltid tacksamt att komma undan lite billigare=) Idag var jag inne på Lindex och handlade lite av det som behövs fyllas på.
Happy Valentinesday!Hoppas ni haft en underbar alla hjärtansdag allesammans!
Själv har jag spenderat dagen med mina älsklingar, samt att fira min morfar på han 80-års dag♥


Godmorgon.

Lite vilseledande rubrik då det låter som jag precis vaknat, då faktum är att jag varit vaken sen halv sju. Har försökt att sova, men icke! Min kropp är trött på att vila och vill aktivera sig, något som den igentligen inte orkar, i allafall inte i en stor mån. Ett varv i parken med Lennox är lagom, sen kommer kallsvettningarna...fyfan.
Är så trött på att vara sjuk, vill vara på praktiken, gå långa promenader och träna! Men jag får helt enkelt finna mig i att jag måste ta det lugnt, hur tråkigt det än må vara. Av någon underlig anledning blir jag alltid så sugen på att städa när jag är sjuk. Antagligen för jag tror att jag kommer må bättre om det är rent och fint runt omkring mig. Nej, nu svammlar jag bara en massa, dags att klä på sig och gå ut med Lennox!
Återkommer senare med lite beauty-inlägg.


Just my luck!

I måndags hade jag min första praktik-dag på Hund och katt proffsen, gick kanon! Tror jag kommer trivas utmärkt där. Tyvärr så ville min hälsa bråka med mig och nu sitter jag här med bihålleinflammation -just my luck!
Första veckan på praktiken och jag blir sjuk, typiskt. Känns dock skönt att det inte bara är en liten förkylning, utan att jag verkligen är sjuk. Har fått en dunderkur med penicillin och kortisonnässpray, så om några dagar kommer jag må mycket bättre.

Älsklingen är på väg hem nu, han har varit nere i Skåne på jobb sen igår. Tufft att resa så långt och åka hem dagen efter, men som bonus har han fått träffa sin familj, dock inte sålänge. Men jag tror att det är värt mödan mer i allafall.


Fotot är taget och redigerad av mig.


I´m back!

Efter flera månaders bloggpaus har jag bestämt mig, jag kommer fortsätta med bloggandet. Meningen var att jag bara skulle ta en liten paus på en vecka, men så blev det inte. Hösten/vintern är det tuffaste tiden för mig och jag kände att jag inte ville skriva om det i bloggen. Dels är det alldeles för personligt, sen vill jag inte heller att vem som helst ska veta om mitt allra innersta. Vad som döljer i mitt innersta låter jag mina nära och kära se. Har funderat mycket på hur öppen jag ska vara i min blogg. Vad vill jag igentligen att främlingar ska veta om mig? Känner att mina problem och min sjukdom inte ska spela en stor roll här, lite kanske ploppar upp då och då. Vem vet, jag kanske börjar skriva i en låst blogg om jag verkligen behöver få ur mig något. Fast det är inte aktuellt i nuläget.

Nej, nu börjar vi på ny kula!


RSS 2.0