Godmorgon!

Uppe tidigt även idag.
Ska snart gå iväg till sjukhuset för att ta lite blodprover, är konstant trött så det känns nödvändigt att kolla upp ifall det beror på någon vitaminbrist. Medans jag blir stucken i armen är älsklingen hos tandläkaren. Han ska äntligen dra ut den där nedrans tanden. Nej, nu måste jag kila.
Hörs senare sweethearts!


Kommentarer
Postat av: julia

sant ju :) nu är jag ju en "ny" läsare av din blogg, så jag vet inte så mycket om dig , men är du make up artist eller något ? är själv intresserad av sminkning och ser att du kan sminka , så jag bara antog att du är någon form av stylist ? eller ?have a nice day :D

2009-06-18 @ 10:37:09
URL: http://juliiahansson.blogg.se/
Postat av: danielamicic,

jag är en tjej som inte försöker bli känd genom sin blogg, jag är en tjej som vill ha många besökare på sin blogg för att dem gillar att läsa den , så snälla ni som ser den här komentaren kolla in i min blogg, säg vad jag kan göra bättre eller någonting jag gör det , jag kan nästan ändrå på allting för att jag skulle kunna få många besökare.

2009-06-18 @ 10:51:37
URL: http://danielamicic.blogg.se/
Postat av: Annika

Hihi stooora dina ögon såg ut på den bilden :) Hoppas det gick bra för paret Ahlgren hos tandläkare och läkare idag då ;) Kraaaam!

2009-06-18 @ 13:22:57
URL: http://annikafredby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0