Recension: Dove visiblecare renewing cream body wash


För en tid sedan fick jag en inbjudan av Buzzador att buzza Doves nya dusch creme, Dove visiblecare renewing cream body wash. Beautygeek som jag är var jag snabb att tacka ja och några veckor senare anlände ett trevligt paket i min brevlåda. För er som inte vet vad Buzzador är för något, så är det ett företag som använder sig av konsumenter för att marknadsföra produkter. Som buzzador får man testa olika produkter och sedan dela med sig av prover till vänner och bekanta. Man är som ett språkrör för produkten ifråga. Är ni sugna på att bli en Buzzador? Klicka HÄR.

Vad är det då som skiljer visiblecare renewing cream body wash från andra duschcremer? Den innehåller nämligen en unik formula, Nutrium moisture, med hudidentiska återfuktande ämnen. Som i sin tur ska förbättre hudens tillstånd på sikt. Enligt Dove ska huden bli mjukare och jämnare på bara 7 dagar. Efter 3 veckors daglig användning har huden blivit synbart vackare.

Vad tycker då jag?
Konsistensen är väldigt tjock och krämig, påminner nästan lite om bodybutter. För att få upp ett rikligt lödder måste jag tillsätta en heldel vatten. Doften är väldigt neutral och intetsägande, ingen doftsensation precis. Föredrar produkter med mer doft, som lättar upp sinnet och inger en lyxig känsla. Detta uppnår inte visiblecare renewing utan det känns mer platt och tråkigt. Gillar inte heller den tvåliga känslan jag fick på huden efter duschen, ni vet den där glatta och nästan sträva känslan.  Trots detta så märkte jag att min hud faktiskt kändes mjukare efter regelbunden användning och det är ett plus. Ett väldigt stort minus är förpackningen, jag upplevde att det var väldigt svårt att få ut någon duschcreme desto mindre det blev i förpackningen. Antar att detta beror på den tjocka och krämiga konsistensen.

Betyg:
För mig var detta ingen wow-produkt och jag kommer inte att köpa en flaska, även om min hud faktiskt blev mjukare. Kräver mer av en produkt och vill känna en njutning när jag använder den. Förpackningen drar ner betyget betydligt, vill inte bli irriterad när jag står i duschen för att jag inte får ut nån duschcreme.


Kommentarer
Postat av: Annika

Åh så skoj att ha dig tillbaka igen! Jag jobbar också på att komma igång med bloggandet igen. Håller faktiskt på med en ny bloggadress då jag inte vill ha hela mitt namn i adressen! Hur är allt med dig? Åh vad länge sen det var! Kul att det går bra med arbetsträningen!Du... Om du har tid någon gång kanske du har lust att hjälpa mig med en ny header? ;) Bara om du får tid över någon gång alltså :) Jag är såå dålig på att fixa med designen alltså. hehe.

Vi MÅSTE ses snart!Kramar

2010-04-18 @ 12:45:36
URL: http://annikafredby@hotmail.com
Postat av: ❤❤ Julieumulige ❤❤

Nydelig header! :-)

2010-04-18 @ 15:40:20
URL: http://villafaraldi.blogg.no/
Postat av: Annika

Hmm.. kom inte min kommentar fram?? kraaam

2010-04-18 @ 19:40:56
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Anna - Den evige Ynglingen

Funderade på buzzador. Måste man betala frakten på de paket som man blir skickad?

2010-04-18 @ 19:47:38
URL: http://denevigeynglingen.blogg.se/
Postat av: mersiha

fin blogg ;) vad gör du dÅ?

2010-05-01 @ 13:33:26
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: rosageit

fin header!

2010-05-05 @ 20:02:09
URL: http://rosageit.blogg.no
Postat av: blatte fjortiisar

kommentera min blogg:)

2010-05-20 @ 11:53:32
URL: http://blattefjortiisar.blogg.se/
Postat av: Kajsan

underbart söt vovve du har! Ser ut en en kompia av min lille snuff!! Och vilken fin sida :)

2010-06-15 @ 15:31:45
URL: http://johanssonkajsa.blogg.se/
Postat av: Jessica

fin blogg :)

2010-08-24 @ 17:28:46
URL: http://yessicaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0